آیا امکانش هست برای بار دوم نام خانوادگی خود را عوض کنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۴ #51908186

با سلام همسر من قبلا نام خانوادگی خودش رو عوض کرده و با توجه به اینکه ایشون پسر دایی من هستن خواستم که دوباره نام خانوادگی قبلی رو که نام خانوادگی منم هست تغییر بدن خواستم بپرسم ایا امکانش هست برای بار دوم عوض کنن و اینکه اگه عوض بشه تکلیف عقدنامه و شناسنامه چی میشه ممنون

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر امکان پذیر نمی باشد هر شخص تنها یک مرتبه میتواند تغییر نام خانوادگی بدهد.

سلام خیر امکانپذیر نمی باشد.

باسلام خیرفقط یک بار می شود تغییر نام خانوادگی داد ب هیچ عنوان نمیشود برای بار دوم اقدام ب تغییر نام خانوادگی کرد

باسلام، امکان تغییر مجدد نام خانوادگی وجود ندارد

سلام
خیر فقط یک مرتبه امکان تغییر نام خانوادگی وجود دارد.

با سلام
طبق قانون بازگشت به نام خانوادگی سابق امکانپذیر نمی باشد