چجوری میشه به پولم برسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #51899074

بنده از یه بنگاهی برای مواد اولیه کارخونه در چند مرحله خرید کردم و وجه آن را نیز پرداخت کردم و به طرف معامله گفتم که جنس رو بفرست به ادرس کارخانه که در اون موقع بنده مدیرش بودم بر این اساس جنس ارسال شد بعد از مدتی با مسئول اون بنگاه مشکل پیدا کردم در خصوص اینکه بهش گفتم فاکتور خرید رو بده ایشون از دادن فاکتور امتناع کرد در این موقع بنده از کارخونه خارج شده بودم و این اقا با سو استفاده از این وضع رفته از کارخونه مجددا پول همون اجناس رو مطالبه کرده و گرفته و حاضر به پرداخت وجوهی که بنده پرداخت کردم نیست و با اطلاع از اینکه بنده دیگه کارخونه نیستم پول منو پرداخت نمی کنه و حاضر به دادن صورتحساب هم نیست لذا میخواستم بدونم چجور میشه به پولم برسم البته کارخونه هم همکاری نمی کنه چون براش فرقی نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر مدرک یا شاهدی بر این امر دارید میتوانید مطالبه وجه بر علیه شخص نمایید

سلام
اگر مدرک داشته باشید باید مطالبه وجه بدیم