اثبات توهین و فحاشی با یک شاهد امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵,۳۷۰ #51864378

وقت بخیر شخصی از بنده شکایت کرده و گفت بنده دم درب منزل ایشان فحاشی کردم و تنها مدرک ایشان تحقیق محلی بوده که فقط یک نفر شهادت داده ، قاضی هم دستور احضار شاهد محلی رو داده ایا شهادت یک نفر برای قاضی کافی است؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وقتی مبنای حکم شهادت شهود باشد میبایست دو نفر شاهد مرد یا یه مرد و دو زن باشد و اینکه آیا شاهد در جلسه رسیدگی به چه صورت شهادت میدهد ممکن است ایشان طوری ادای شهادت نماید که هیچ تاثیری در روند پرونده نداشته باشد

مهم علم قاضی است. شهادت یک نفر شاهد به تنهایی کفایت نمیکند اما می تواند قرینه بر وقوع جرم باشد.اظهارات شما و سایر قرائن و ادله اگر به علم قاضی بیانجامد می تواند منجر به صدور حکم شود

سلام برا اثبات نیاز به دو شاهد دارید اما اگر در کنار سایر امارات قاضی متوجه صحت موضوع شود میتواند وجود یک شاهد هم کمک کننده باشد

با درود بله با یک شهادت نیز قابل اثبات است

سلام.هر چند نصاب شهادت در اغلب جرایم،دوشاهد مرد است.لکن شهادت یکی از ادله اثبات جرم میباشد.در مانحن فیه شهادت یک نفرکه درتحقیقات محلی شهادت داده، میتواندمستند علم قاضی قرار بگیرد وبراساس علم قاضی که وفق ماده ۱۶۰و۲۱۱قانون مجازات اسلامی، یکی دیگر از ادله اثبات جرم میباشد، جرم برای مقام قضایی محرز شود.

شهادت دو نفر لازم می باشد

با سلام. برای اثبات این موضوع نیاز به شهادت دو شاهد می باشد ولی اگر ادله و امارات دیگر موجود باشد احتمال صدور کیفرخواست وجود دارد.