بخشیدن مهریه در عوض صلح با شوهرم چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #51855491

من بخاطر یک مشاجره با شوهرم‌ چند ماهی خونه پدرم‌ قهر بودم‌ و به درخاست برادرم از شوهرم تعهد کتبی گرفتم‌ که دیگر اذیت نکند. ولی پشیمانم‌ چون‌ او مرا میپرستید‌ فقط خانواده باعث‌ شد از او‌ تعهد بگیرم و الان‌ برای جبران‌ چگونه م یبتوانم‌ مهریه ام را در عوض دلجویی از همسرم به صورت رسمی ببخشم ولی به خوانواده‌ خودم‌ نگویم‌ چون‌ آنها مخالفت‌ میکنند ولی من شوهرم‌ را بیشتر از هر چیزی دوست دارم‌ خدا مرا نبخشد که کابوس شبهای شوهرم‌ شده یک برگ کاغذ تعهد

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شمامیتواند در هر زمان مهریه خود را بر همسرتان ببخشید تا دیگر دینی در خصوص پرداخت مهریه بر گردنش نباشد نیاز نیست به دادگاه مراجعه کنید زوجه روی یک کاغذ می نویسد من مهریه خودم را به همسرم بخشیدم و بعد امضا و اثر انگشت می زند و این خودش مدرک است ولی برای محکم کاری بهتر است راهی دفترخانه اسناد رسمی شوید و این کار را ثبت کنید. این اقدام همان اقرارنامه ثبتی است و بعد از ثبت٬ نامه ای به دفتر ثبت ازدواج که قبلا آنجا ازدواجتان ثبت شده نوشته شده تا آنها هم در دفتر خود ثبت کنند و در عقدنامه نوشته شود