آیا فردی که ادعای مالکیت دارد با قولنامه عادی میتواند حکم قلع و قمع بگیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۱۶ #51853070

سال گذشته ما یک زمین را از فردی خریدیم. پس از سه ماه همسر فروشنده مدعی زمین شد و گفت همسرم سال ۹۵ از طریق وکالتنامه این زمین را بدون عوض به من واگذار کرده است. با توجه به اینکه ما در این زمین اتاق ساخته ایم و محل سکونتمان است ایا اگر دادگاه زمین را به این خانم دهد میتواند حکم قلع و قمع بنا را بگیرد؟ زمین خارج از محدوده شهری است و سند رسمی ندارد. فروشنده به دلیل اجرای مهریه زندان است و پول ما را نیز خرج همین خانم و فرزندش کرده است. ایا میتوان جلوی اجرای قلع و قمع را با عدم تخلیه منزل و رسانه ای کردن گرفت؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که با استناد به قولنامه از سوی دادگاه حکم به اعتبار قولنامه صادر شود بله با قولنامه حکم به خلع ید می تواند بگیرد

وکالتنامه دلیل مالکیت نیست و همسر فروشنده باید دلیل بیع ارائه کند . اگر دلیل انتقال را ارائه نکند اصیل حق فروش داشته است .

با سلاپ و احترام چنانچه بتواند پالکیت خود را ثابت نماید در هر صورتی می تواند قلع و قمع را بگیرد موفق و پیروز باشید

اگر سند همسر وی مقدم بر سند عادی شما باشد میتواند از دادگاه این حکم را بگیرد ولی شما برای جبران خسارت خود باید به شوهرش او مراجعه کنید.

با سلام
چنانچه اثبات گردد معامله ایشان مقدم بر شما بوده بله امکان اخذ رای مبنی بر قلع و قمع و اعاده به وضع سابق وجود دارد .

با سلام
در صورت احراز مالکیت ایشان در خصوص ملک نهایتا میتواند قلع و قمع و تخریب کند

در صورتی که معامله ایشان مقدم باشد می تواند قلع و قمع بگیرد