ایا شاکی می تواند پرونده ای را که با رضایتش بسته شده، دوباره باز کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۵ #51821125

سلام
دوستم به شوخی تلوزیون مستاجرشونو برداشت و بعدش بهشون گفت و اون طرف ازش شکایت کرد و دوستم رفت دادگاه و مستاجرشون رضایت داد.
بعد قاضی گفت تا ۲ سال پرونده بازه .
الان دوباره خونشون دزد زده به دوستم میگه تو دزدی و هر بار میره یه پرونده میگیره میاد درخونشون داد بیداد میکنه ولی دوستم اینکارو نکرده.
الان مستاجرشون میتونه رضایتشو پس بگیره و بعد دوستمو بندازه زندان؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از اعلام رضایت دادسرا قرار صادر می کند متن قرار را ارسال کنید تا مطالعه شود .

با سلام با توجه به ماده ۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری قاضی میتواند قرار تعلیق تعقیب را از شش ماه تا دو سال صادر نماید و در صورتی که در این مدت تعلیق متهم به اتهام ارتکاب به یکی از جرایم مجدداً مورد تحقیق قرار گیرد تعقیب وی ادامه پیدا کرده و منتهی به صدور کیفرخواست خواهد گردید