آیا میتونن طلاق بگیرن بدون اجازه من؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۵ #51807747

با سلام و احترام.
من الان ۳ سال هستش که نامزدم بین من و خانمم بحثمون شده خانمم کشونده به خانواده اش اینم بگم توی این ۳ سال اختلاف نظرهای تقریبا زیادی هم بینمون بوده و متاسفانه بزرگتر از مشکل اول اینه که خانواده همسرم مشکل ۱ دونه رو هرسری میکنن ۱۰۰ تا و خیلی دخالت کردن مخصوصا برادرخانم هام؛ الانم فقط حرف شون جدایی هستش از نوع طلاق توافقی ؛ اما من زندگی ام رو دوس دارم خانمم رو دوس دارم و تا الان به این نتیجه نرسیدم که مشکلات ما انقدر بزرگ هستش که زندگی مون به جدایی بکشه ؛ خانمم هم تقریبا نظرش همینه اما خانمم به اصرار خانواده اش راضی شده توافقی جدا بشیم اما من هیچ جوره راضی نیستم جدا بشیم, برادر خانمم تهدید کردن اگه نیایی توافقی جدا بشیم ما میریم هم طلاق میگیریم هم مهریه رو ...
اینم بگم ۱۲ مورد طلاق از سمت خانمم رو هم ندارم شاید شاید شاید روی بحث عسر وحرج برن تو دادگاه پیگیر بشن. من ۲ سال پیش که اوایل نامزدی مون بودش بین من و خانمم بحثی شده بود از کوره درفتم و دست روش بلند کردم در حد یه ضربه همین ؛
چند تا سوال داشتم :
۱) آیا میتونن طلاق بگیرن از من بدون اجازه من؟ دادگاه میتونه بدون اجازه من طلاق بده یا منو مجبور کنه طلاق بدم؟
۲) آیا تو دادگاه برن سمت عسر وحرج میتونن ثابت کنن؟ و کلا عسر و حرج رو چرا هرکسی یه معنی ازش داره مخصوصا هر قاضی یا وکیل یه جور نظر داره؟؟
۳) من میخوام زندگی ام خراب نشه و نزارم خراب بشه چکار میتونم بکنم؟
۴) آیا من برم دفاتر خدمات قضایی برای ثبت طلاق توافقی روالشون چجوره؟ و آیا مشاوره های طلاق توافقی کمک میکنه یا فرمالیته هستش؟ و در صورتی که طلاق توافقی رو امضا بکنم و بعدش ببینم مشاوره کمک مون نکرد انصراف بدم از طلاق توافقی آیا برای من امتیاز منفی حساب میشه پرونده پیش قاضی که اول امضا کردم برای طلاق توافقی و بعدش انصراف دادم توی نظر قاضی نقطه منفی هستش برای من؟؟
۵) کلا چه پیشنهادی برای مشکلات پیش آمده من دارن شما عزیزان؟؟
با تشکر از زحمات این مجموعه خوب

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شرایط عسر و حرج شرایط خاصی میباشد و باید اثبات گردد
بدون مشاوره نمیتوان توافقی طلاق گرفت

سلام برادر محترم
اثبات عسر و حرج در مورد ضرب و شتم قید استمرار دارد و فقط با یک بار زدن قابل اثبات نیست هرچند همان یکبار زدن هم می‌تواند پیگیری قضایی شود اما نه برای طلاق. بدون رضایت زوج فقط در صورتی زوجه میتواند تقاضای طلاق کند که با در عقدنامه حق طلاق را اخذ کرده باشد یا عسر و حرج خود را به دادگاه ثابت کند و یا طلاق توافقی باشد. در طلاق توافقی مشاوره های بسیار خوبی انجام می‌شود و الزامی است که در بسیاری موارد باعث پشیمانی زوجین می‌شود. مسایل مطرح شده به جز جنبه های حقوقی آن، دارای جنبه های تخصصی خانوادگی است که مشاور های حاذقی در این عرصه فعالیت می‌کنند و می‌توانند در خصوص چگونگی حفظ زندگی و دوری از دخالت دیگران به شما کمک کنند

با توجه به توضیحاتی که داده اید :
۱- امکان صدور حکم طلاق بدون رضایت شما بسیار بعید است .
۲- عسر و حرج شامل مسایلی است که تداوم زندگی را برای زوجه غیرممکن می نماید مانند عدم امنیت جانی و ... از آنجا که این موضوعات سلیقه ای می باشد طبیعی است که پاسخ و اظهارنظر در خصوص مصادیق عسر و حرج نیز سلیقه ای خواهد بود .
۳- در صورتیکه قصد طلاق ندارید میتوانید مراتب و قصد خود را از طریق اظهارنامه به همسرتان اعلام نمایید .
۴- ثبت طلاق توافقی بدون ارائه گواهی شرکت در جلسات مشاوره امکانپذیر نبوده و باید ابتدا از طریق سایت تصمیم اقدام به نام نویسی برای کلاسهای مشاوره نمایید .

میتونید در سایت بهزیستی برای مشاوره نوبت مشاوره رزرو کنید و مشاوره ها را انجام دهید و بعد تصمیم بگیرید، اگر اقدامات را بعد از مشاوره ادامه ندهید هیچ مشکلی پیش نمی آید.