با توجه به اینکه ساختمان ما ویلایی و شخصی است رفت و آمد اعضای خانواده مان تحت کنترل این دوربین قرار گرفته و موجب نقض حریم خصوصی و حقوق شهروندی ما می باشد؛ آیا ایشان حق چنین کاری دارند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۱ #51806137

سلام خسته نباشید.
ملک کناری منزل بنده که آپارتمانی چهار طبقه است اقدام به نصب دوربین مدار بسته جلوی درب ورودی از کوچه نموده است و یکی از دوربین ها که به سمت ما نصب شده کاملا پیاده روی جلو ساختمان بنده تا مقابل درب حیاطمان را پوشش داده است. با توجه به اینکه ساختمان ما ویلایی و شخصی است رفت و آمد اعضای خانواده مان تحت کنترل این دوربین قرار گرفته و موجب نقض حریم خصوصی و حقوق شهروندی ما می باشد. آیا ایشان حق چنین کاری دارند؟ چگونه و از چه مرجعی با این مشکل برخورد نماییم؟ سپاسگذارم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تغییر جهت دوربین توافق کنید...

سلام.جهت تغییر دید دوربین ها امکان مذاکره وجود دارد....

بادرودوسلام برای تغییر دید دوربین ها مذاکره نمایید.

جهت تغییر دید دوربین ها مذاکره کنید

با درود جهت تغییر دید دوربین ها امکان مذاکره وجود دارد.

سلام وقت بخیر
تغییر جهت دوربین ها میبایست توافق نمایید.

سلام نصب دوربین منع قانونی ندارد نسبت به تغییر جهت دوربین توافق نمایید