امکان پرداخت سهم خود از مالیات بر ارث و تملک رسمی سهم الارث خود مستقل از سایر ورثه وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #51801085

سه ورثه هستیم و خانه ای ارزشمند از مرحوم پدر باقی مانده.انحصاروراثت انجام شده اما به خاطر اختلافات خانوادگی یکی از ورثه هیچگونه همراهی برای ادامه مسیر منجمله پرداخت مالیات برارث انجام نمیدهدوکلا قطع ارتباط کرده است. آیا میتوانم خودم کاملا مستقل از دوورثه دیگر سهم خود را از مالیات برارث آن خانه پرداخت نمایم و در پی آن از ثبت تقاضای صدور سند مالکیت برای سهم الارث خود بنمایم. البته میدانم که میشود از دادگاه تقاضای فروش و تقسیم ارث را داشت اما این مسیر را اصلا صلاح نمیدانم.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
شما باید از اداره ثبت کار را شروع کنید و با استناد به گواهی حصر وراثت تقاضای صدور سند مشاع برای سهم الارث خود را بدهید.بقیه تشریفات کار خود بخود برای شما مشخص می گردد.
موفق باشید.
سند هم که بگیرید همان دستور فروش و یا خلع ید مشاع پیش روی شماست و بدون حل اختلاف مشکلتان حل نمیشود.