آیا مستاجر مغازه سرقفلی که بنده مالک آن هستم میتواند بعد از رای دادگاه از دادن اجاره که برای او تعیین شده سرپیچی کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۹ #51793053

با سلام.
بنده ایشون رو چند سال قبل به ماهی ۷۰ تومن محکوم کردم و ایشون به جای هر ماه به هر سال ۷۰ تومن به حساب دولت واریز کرده اند. به علاوه اینکه بدون اجازه بنده اقدام به نصب دوربین و لوله کشی گاز روی دیوار غیر از حدود خودش کرده است آیا با این اوصاف میتوان نسبت به حکم تخلیه و اخذ خسارت و اجاره بهای این مدت وی اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام لوله کشی گاز و نصب دوربین مداربسته بعید به نظر می‌رسد از جمله تعدی و تفریط مستاجر تلقی گردد تشخیص نهایی با کارشناس رسمی دادگستری می باشد در مورد مطالبه اجاره بها با توجه به اینکه مشخص نمی باشد روابط فیمابین قانون مصوب ۱۳۵۶ و یا قانون مصوب ۱۳۷۶ حاکم می باشد لذا با توجه به قوانین مذکور اقدام قانونی مبذول فرمائید

اگر اجاره نامه عادی باشد بایستی ابتدا از طریق اظهارنامه مطالبه اجاره نمود و بعد از سه بار ارسال اظهارنامه میشود برای تخلیه اقدام نمود البته اگر اجاره تابع قانون سال ۵۶ باشد

از جمله مواردی که به مالک حق فسخ قرارداد را میدهد تعدی و تفریط مستاجر میباشد
در مورد سوال نصب دوربین مدار بسته و همچنین لوله کشی گاز از موارد تعدی و تفریط نیست
پیشنهاد میشود در اینخصوص با کارشناسان دادگستری متخصص در امور ساختمان مشورت لازم صورت پذیرد و در صورت نیاز تامین دلیل اخذ شود

مخاطب عزیز
لازم هست تا پرونده بطور کامل رویت گردد تا بتوان بهتر مشاوره داد. البته شاید از طریق داوری و کارشناسی بهتر جواب گرفته شود.