ایا مبلغ توقیف شده بابت محکومیت قابل برداشت هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۲ #51767998

با سلام
من توی یک پرونده محکوم شدم به پرداخت ۳۰،میلیون در حق شاکی،که وکیل ایشان قبل ازمحکومیت دادگاه این مبلغ را توقیف کرده بودن،اما من بعد محکومیت باتوجه به اینکه پول توقیف شده را به شاکی پرداخت میکنند دیگر مراجعه نکردم اما امروز متوجه شدم که پرونده هنوز در جریان هست و پول پرداخت نشده،با توجه به اینکه حدود یکسال و خورده از زمان محکومیت گذشته من باید الان چکار کنم باتوجه به بی اطلاع بودنم آیا الان شاکی میتونه درخواست حبس کنه یا درخواست خسارت بیشتر،البته طبق حکم فقط همان ۳۰میلیون که درخواست کرده بودن دادگاه حکم به پرداخت داده،و نه بیشتر،راه حل الان چیه باید چکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ، با توجه به اینکه صرفا به مبلغ مزبور محکوم شده اید و خسارت و دیرکرد قانونی در رای صادره لحاظ نشده لذا باید مبلغ فوق را پرداخت نمایید جهت پرداخت و مختومه شدن پرونده باید به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید و در صورتی که پرونده به شعبه اجرای احکام ارجاع شده از طریق شعبه مزبور موضوع را تعقیب نمایید

پیگیری نمایید تا مبلغ توقیق شده بایت محکوم به ایشان واریز شود

باسلام بله خسارت تاخیرتادیه تازمان پرداخت محاسبه واخذمیشود...شما میتونیداز اجرای احکام بخواهیدتا مبلغ توقیف شده رو بابت پرونده ایی که میفرمایید درحق محکوم له برداشت کنند.

باسلام
در پرونده های حقوقی هم خواهان وهم خوانده میتواند تقاضای اجرای حکم نماید