آیا میتوانم با این دلیل و بخشش بخشی از مهریه طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۱ #51723482

سلام وقت بخیر
یکسال نفقه ندادن همسرم در دادگاه نفقه اثبات شده آیا میتوانم با این دلیل و بخشش بخشی از مهریه طلاق بگیرم؟ آیا نشوز یا عدم نشوز بنده در فرآیند طلاق من میتواند اثر داشته باشد؟ خواهشا میشه راهنمایی کنید منو

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد عدم اجرای حکم دادگاه مبنی بر محکومیت زوج به پرداخت نفقه دلیل عجز از دادن نفقه محسوب میشه و حقی برای زن در درخواست طلاق ایجاد میکنه.
اگر قصد بخشش مهریه برای طلاق رو دارید موضوع جداگانه ایست .
مورد اخر که مطرح کردید ،اگر زن ناشزه باشد نفقه به او تعلق نمیگیرد و بحث ناشزه و غیر ناشزه در تعلق گرفتن نفقه به زن می باشد و از موضوع مهریه جداست

سلام
دلیل محکمه پسندی برای طلاق نیست فقط برای نفقه است
برای بخشش باید به توافق برسید

سلام ..

عدم‌پرداخت نفقه در صورتی از مصادیق عسر حرج است و شما می توانید به استناد آن تقاضای طلاق بدید که اجرائیه ی آن صادر شده باشد و زوج نپرداخته باشد .
و البته عدم پرداخت نفقه در کنار بذل تمام یا مقداری از مهریه می تواند کراهت شما از زندگی با زوج را برای دادگاه محرز کند

باسلام
در صورت عدم پرداخت نفقه بصورت۶ ماه متوالی زوجه میتواند تقاضای طلاق نماید
و یا با بذل قسمتی یا تمام حقوق خود رضایت زوج را جلب و طلاق خلع درخواست نماید

با سلام
اگر حکم نفقه قابل اجرا نباشد یعنی همسر شما اموالی جهت توقیف نداشته باشد و جلب وی نیز امکان پذیر نشود امکان طرح دادخواست برای شما وجود دارد.
موفق باشید