راهی هست که من در محضر مهریمو ببخشم ولی اگه خواست دوباره جریان طلاق رو پیش بکشه، دوباره به اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۰۱۸ #51694435

سلام
همسر من از من میخواد که مهریم که ۱۱۴ سکه هست رو تغییر بدم به ۱۰ سکه یا کلا بهش ببخشم این در حالی هس که با هم مشکل داریم و در دادگاه پرونده مهریه. الان چون من میگم میخوام برگردم پیشت میگه مهریتو ببخش برگرد.
میخواستم ببینم راهی هست که من در محضر مهریمو ببخشم ولی اگه خواست نامردی کنه و دوباره جریان طلاق رو پیش بکشه و از مهریه من سواستفاده بکنه بتونم با اون روش نزارم حقم ضایع بشه و مهریمو پس بگیرم؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما اگر اقدام به هبه یا بذل نمایید و حق رجوع را از خود ساقط نکنید بعدا می توانید رجوع کنید
اما اگر ابرا کنید دیگر امکان برگشت ندارید

سلام
خیر شما نمی توانید بخشش بصورت مشروط داشته باشید جرا که معمولا دادگاه و دفاتر اسناد رسمی اینگونه اسناد را ثبت نمی کنند و بنظرم این کار به صلاح شما نیست و انجام ندهید

سلام
در صورتی که مهریه خود را ابراء نمایید حق رجوع از آن و مطالبه مجدد مهریه را نخواهید داشت
اما در صورتی که مهریه خود را بذل نمایید می توانید آن را مطالبه نمایید
اما علی ایحال بهتر است اقدام به چنین کاری ننمایید

سلام
دوست عزیز شما بهتر از هر کسی در این مورد آگاهی دارید .
اینکه فعلا چنین تصمیمی بگیرید نیاز به فکر داره .
حرف زدن و گفتمان باهم و بررسی مشکلات وپیدا کردن
راه حل و مشاوره گرفتن جهت ادامه زندگی و طلاق اولین راه حل نیست
اگر مهریه در قالب عقد صلح در عوض چیزی صلح شده باشد، امکان رجوع برای زوجه وجود ندارد.
اگر سندی (نوشته ای) بین زوجین رد و بدل شود مبنی بر این که با توافق مهریه مندرج در عقدنامه را کم یا زیاد کرده اند حسب نظریه شورای نگهبان این افزایش یا کاهش مهریه غیر شرعی محسوب می شود و بلا اثر است.

با سلام ووقت بخیر
دردفتراسناد رسمی مهریه خودرا میتوانید ببخشید ولی حق رجوع را از خود سلب نکنید که بتوان به آن رجوع کرد .

با سلام
ابتدا باید عرض شود حق طلاق قانونا با مرد است و نیاز به اثبات دلیل و یا رضایت شما ندارد و ممکن است همسرتان بعد از بخشش مهریه برای طلاق اقدام نماید بنابراین بهتر است این اقدام را انجام ندهید ولیکن می توانید چنانچه در خصوص مهریه تان حکمی صادر نشده است استرداد دادخواست بدهید علی ایحال در صورت بخشش مهریه (بذل) نیز حق رجوع را از خود سلب نکنید که در صورت پشیمانی امکان رجوع برای شما وجود داشته باشد.