حضانت فرزند و نحوه دیدار آن به چه صورت تعیین میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۳ #51693050

سلام وقت بخیر
یه پسر یکسالو نیمه دارم پدرش خیلی اصرار داره حضانتشو بگیره
میخاستم ببینم اگر زمااانی خاستم حضانتشو بدم بهش
خودم چند ساعت و چند بار در هفته میتونم ببینمش

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به نحوه سوال بابت واگداری حضانت و حق ملاقات ، باهمسر توافق و آن را به صورت مکتوب بنویسید

سلام.تا ۷ سالگی که حضانت بامادره. اگر ب اختیار خودتان حضانت رو به زوج دادین معمولا ۱ تا ۲ روز در هفته مشخص میکنن برای ملاقات..ولی نظر نهایی با دادگاه است

سلام
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر میباشد و پس از ان در صورتیکه بتوانید حضانت را به پدر ایشان واگذار نمایید زمان ملاقات توسط داداگاه تعیین خواهد شد.

سلام اگر حضانت فرزند با پدر باشد شما باید دادخواست ملاقات فرزند بدهید
زمان ملاقات طبق رویه قضایی یک تا دو روز در هفته خواهد بود
طبق قانون حضانت فرزند پسر از یک تا هفت سال با مادر و ۷ تا ۱۵ سال با پدر هست