آیا راهی وجود دارد که خانه ام را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۶۰۷ #51692131

سلام خانه را به نام همسرم کرده ام حالا سر ناسازگاری کرده است همسرم خانه دار بوده وتا حالا هیچ گونه شغلی نداشته

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مقاله رو هم مطالعه بفرمائید.
https://www.heyvalaw.com/web/articles/view/۳۸۴/%D۸%B۱%D۸%AC%D۹%۸۸%D۸%B۹-%D۸%A۷%D۸%B۲-%D۹%۸۷%D۸%A۸%D۹%۸۷-.html

امکان دارد ولی موضوع بسیارفنی و البته فوری هست، فورا با وکیل مشورت کنید و اقدام کنید برای رجوع از هبه، تا زمانی که همسرتان اقدام به انتقال نکند امکان رجوع هست.

بادرودوسلام چنانچه هبه بوده امکان پذیر می باشد.

با سلام و درود . اگر هبه بوده است امکان پذیر میباشد .

باسلام در صورت انتقال به صورت رسمی خیر نمیتوانید.

بااحترام
تا انتقال نداده بله میتوانید ولی در شرایطی..

در صورتی که ثابت نمایید هبه بوده قابل رجوع می باشد