اولویت استفاده از پارکینگ واحدی که ماشین ندارد، با واحد بدون پارکینگ است یا واحدی که خودش یک پارکینگ دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۶ #51672381

سلام. واحد مسکونی بنده در آپارتمانی ۸ واحدی، فاقد پارکینگ است ولی یکی از واحدها که پارکینگ دارد بدلیل نداشتن ماشین می خواهد آنرا به واحد دیگری که خودش پارکینگ دارد اجاره بدهد جهت پارک ماشین برادرش. آیا اولویت استفاده و اجاره این پارکینگ با بنده است یا حسب صلاحدید صاحب پارکینگ است؟ آیا وی می تواند پارکینگ را به فردی غیر از ساکنان آپارتمان(مثلا یکی از اقوام نزدیک آنان) اجاره دهد؟
ضمنا بنده در حد گذاشتن وسایل کوچک مثلا دوچرخه کودک میتوانم از مشاعات پارکینگ استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این موضوع توافقی است

باسلام
اولویتی ندارد.ولی کسی هم نمیتواند پارکینگ واحدش را به غیر از ساکنان آپارتمان واگذار کند.سعی کنید،توافق کنید.

اولیتی در این خصوص نیست و می بایست توافق شود

مطابق قانون تملک آپارتمان‎ها و آئین نامه اجرائی آن، ساختمان ها دارای قسمت‎های اختصاصی ، مشاع و مشترک هستند و مالکان آپارتمان ها در قسمت های مشاع و مشترک ساختمان با یکدیگر شراکت دارند ، واگذاری توابع قسمت‎های اختصاصی مانند پارکینگ به اشخاصی غیر از شرکای ساختمان مغایر مقررات مربوط به شراکت است.

اولویتی وجود ندارد همچنین رویه مشخصی نیز تبیین نشده لیکن بنظر می رسد مالک پارکینگ نمی تواند به افراد خارج از آپارتمان اجاره دهد

باسلام
خیر هیچ اولویتی ندارد ومالک میتواند اجاره دهدولی باید برای ساکنین آپارتمان باشد نمه خارج از آپارتمان