آیا سن ۹۷ سال میتونه وصیت کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #51669862

سلام
پدر بزرگ من سه تا پسر‌ چهار تا دختر داره البته خودش فوت شده ولی مادر بزرگ من زنده هست سنش ۹۷ سالشه، الان یک خانه هست از پدری‌ و یک زمین کشاورزی هست از مادری که دختر ها به مادر یاد میدن که زمین کشاورزی فقط به دخترها برسه و یک آخوندی آوردن شبانه نوشته داده بهشون و مادر چون سواد نداره با مهره خودش امضاء کرده و پسر ها نبودن در اون موقع.
حال سوال من اینه
۲)اون نوشته ارزش قانونی داره؟
۳)آخوندی هم که نوشته خودش گفته من اشتباه کردم با نیزنگ اون رو بردن نوشتن
تشکر از شما

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سالم و محجور نباشند وصیت درست است

سلام.در صورتی که مادربزرگتان محجور نباشد بله میتواند وصیت کند

درصورتی که زوال عقلی وروانی نداشته باشد وصیت کردن او مانعی ندارد واصل بر صحت است

-- در صورتیکه مادربزرگ به لحاظ شرائط فکری و عقلی مشکلی نداشته و حجر وی اثبات نشده باشد مشکلی برای وصیت کردن ندارد .
-- اگر نوشته مربوط به زمین ها در قالب صلح یا بیع نامه تنظیم شده باشد مشکلی وجود ندارد ولی اگر به عنوان وصیت نامه باشد تنها به شرطی که با خط مادربزرگ تحریر شده باشد اعتبار دارد .

با سلام هر شخصی میتواند وصیت کند و سن و سال مطرح نیست.