حکم در دادگاه چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۹ #51615712

سلام خسته نباشین
واسم ابلاغ اومده و‌ متنش این هست:
در خصوص شکایت علیه شما مبنی بر استفاده از اوراق مجعول لطفا برای رسیدگی در این شعبه حاضر شوید.
میخواستم بدونم من برم اونجا همونروز حکم بهم میدن؟
یا فقط قاضی دفاییات رو میشنوه و بعد یک ماه حکم میده؟
چطوری میشه اون روز اگه حکم و‌ یه مدت بعد میده من ازون دادگاه اول آزاد میشم؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - خیر حکمی همان روز صادر نمیشود وفقط قرار صادر میگردد که در صورت صدور قرار تامین باید جلب شوید وبه زندان بروید برای همین بهنگام مراجعه حضوری شخصی که بتواند کفیل شما شود با خود ببرید تا پس از صدور قرار بتواند با ارائه وثیقه ویا فیش حقوقی که بستگی به نظر بازپرس دارد از بازداشت شما جلوگیری نماید.

با سلام ووقت بخیر
خیر حکمی صادر نمیشود ولی بایدشخصی را به عنوان کفیل معرفی کنید که بازداشت نشوید.و پروندتون رسیدگی میشود و پیرو تحقیقات دادسرا درانتهای کار قرار صادرمیشود .

باید برید دفاع کنید و کفالت یا وثیقه بگذارید در صورت عدم حضور جلب خواهید شد و زمان قرار دادسرا بعد از رسیدگی و پایان تحقیقات خواهد بود

سلام- در جلسه اول قاضی از شما سوالاتی می پرسد و شما هم باید با دقت جواب بدهید. هیچ جای نگرانی نیست و اصلا شما رو بازداشت نخواهند کرد. زیرا هنوز اتهام شما اثبات نشده است/.

سلام
جلسه مزبور صرفا جهت استماع دفاعیات می باشد و بحثی از بازداشت وجود ندارد و علی الاصول صدور رای با تاخیر همراه است

خیر. در جلسه اول تفهیم اتهام می شود و قرار تامین صادر می شود.
شخصی به عنوان کفیل و ضامن و یا وثیقه گذار همرا ببرید تا در صورت صدور قرار تامین جلب نشوید.