آیا حتما باید قرارداد صلح عمری محضری شود یا اگر به صورت دستی و با امضای شاهدین اینکار را انجام دهد پس از مرگش هم معتبر است و عروسش نمیتواند ایرادی بر ان بگیرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۴۱ #51608280

با سلام
زوج به پرداخت مهریه محکوم گردیده و پدر زوج دارای املاک فراوان می باشد که بسیار از عروس خود نفرت پیدا کرده و نمیخواهد هیچکدام از اموالش بعد از مرگ به عروسش منتقل شود (چون پسرش بدهکار مهریه است با فوت او سهمیه ارث پسرش به عروسش می رسد که پدر زوج نمیخواهد این اتفاق بیفتد) از انجایی که با وصیت نمیتواند پسرش را از ارث محروم کند میخواهد تمام اموالش را طی یک قرارداد صلح عمری به همسر خود منتقل کند .
۱- آیا پدر زوج می تواند تمام اموال شامل زمین /خانه/اتوموبیل و ... را طی یک قرارداد به همسرش صلح عمری کند یا باید هر یک از اموال طی یک قرارداد جداگانه صلح نامه بنویسد؟
۳- اگر متصالح زودتر از مصالح فوت شود تکلیف اموال چه می شود به مصالح بر میگردد یا تحت مالکیت متصالح باقی می ماند و به ارث می رسد؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق دفترخانه اقدام نمایید

سلام وقت بخیر
از طریق دفترخانه اقدام نمایید

با درود بایستی در دفتر خانه اقدام کنیو

با درود بهتر است رسمی تنظیم گردد

باسلام
انتقال مالکیت به شرط عمری

صلح دستی هم معتبر است اما برای اثبات باید تنفیذ شود که مراحلی دارد و زمانبر است اما رسمی شود بهتر است زیرا سند دفترخانه معتبر و نیازی به تنفیذ ندارد

با سلام
هر چند با سند عادی و در حضور شهود دارای اعتبار خواهد بود اما اگر در دفترخانه تنظیم شود اعتبارش قانونی تر خواهد بود