آیا من میتوانم با مدرک سند فوق زمین را مالک شوم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۸۹ #51596648

سلام و احترام

سند نسخی یک زمین زراعی بعد ۵۰سال پیدا شده،
در طول سنوات گذشته توسط دیگر روستاییان کشت و ذرع شده،آیا من میتوان با مدرک سند فوق زمین را مالک شوم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چون سندعادی می باشد باید احرازمالکیت نمایید.

سلام بله و اگر معامالات شده باشد ابطال را بخواهید

با درود اگر مستنداتی دارید بله امکان پذیر است، و می‌توان تقاضای خلع ید متصرفین و مطالبه اجرت المثل را نیز مطرح کرد

با احترام در صورت اثبات مالکیت می توانید دادخواست خلع ید و دریافت اجرت المثل ایام تصرف را دهید

با سلام و درود . به دلیل اینکه سند عادی میباشد ، باید اثبات مالکیت کنید .

در صورت اثبات اصالت و صحت سند این امکان را خواهید داشت.

چون سند عادی است، باید اثبات مالکیت نمایید