اگر دلیل عدم تمکین زوجه اشتغال به تحصیل و کار زوجه و به مثابه آن سرباز زدن از وظایف زوجیت باشد امکان شکایت منع اشتغال به تحصیل یا کار زوجه وجود خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۸۹ #51576183

با سلام
اساتید و بزرگوارن خدا قوت
همسر اینجانب به بهانه ادامه تحصیل از انجام وظایف زوجیت سرباز زد و بعد هم به منزل پدری خود مراجعه نمودند و فرزند پنج ساله مان را نیز که نیاز به مهر مادری دارد رها کرده اند. ایا امکان ارائه دادخواست منع اشتغال به تحصیل زوجه وجود دارد؟
آیا این دادخواست قبل از اثبات عدم تمکین ایشان باشد یا بعد از آن؟ چرا که اگر قبل از اثبات عدم تمکین باشد می تواند تقاضای عسر و حرج کند و بعد از اثبات عدم تمکین و در ادامه ناشزه بودن زوجه باشد اصلا امکان شکایت وجود دارد؟
لازم به ذکر است که اینجانب هیچگونه تعهدی یا مدرکی را مبنی بر رضایت به ادامه تحصیل ایشان امضا نکرده ام. سپاسگزارم از لطفتان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تمکین زوجه دهید ...

سلام می توانید دادخواست تمکین بدهید

درود: شما می توانید دادخواست تمکین بدهید. برای جلوگیری از ادامه تحصیل دلایل بخصوص لازم است، تا قاضی دادگاه قانع بشود، نوع رشته تحصیلی هم می تواند مربوط شود.

سلام
زوجه برای ادامه تحصیل نیازی به امضای شوهر ندارد

نمیتوان مانع از تحصیل شد.

زوج در صورتی میتواند مانع اشتغال زوجه گردد که آن شغل منافی مصالح و شئونات خانواده باشد.ممانعت از تحصیل در قانون پیش بینی نشده است.

با سلام، امکان منع از ادامه تحصیل زوجه فراهم نیست لیکن اگر با این استدلال که اشتغال به شغلی معین باعث تخریب کانون خانواده یا خلاف مقتضیات شان خانواده باشد امکان منع وجود دارد.

موفق باشید