شکایت فروش مال غیر امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۴۳ #51570146

با سلام
مادر من سی سال پیش فوت شدن پدر من تمایلی برای گرفتن ارثیه مادرمون نداشت و ما ۴ خواهر هستیم که همگی زمان فوت مادرمون زیر ۱۴ سال بودیم دایی های ما پس از گذشت ۷ سال امدن برگه ایی که خودشون تقسیم اموال کردن به ما دادن که امضا کنیم و ارثیه بگیریم با توجه به اینکه ما امضا کردیم ولی اونها پرداخت نکردن و اینکه ۲ تا از ما زیر هجده سال بودیم بدون حضور پدر امضا کردیم میتوان فسخ توافق نامه ارثیه بخواهیم و با توجه به فروش اموال میشه فروش مال غیر اقدام کنیم آیا بعد گذشت این همه سال امکان پذیر هست پدر هم یکی از وارثان حساب میشه این توافق نامه امضا نکرده

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق حقوقی قابل اقدام می باشد.

وقت بخیر بایستی دادخواست حقوقی بدهید

با احترام میتوانید دادخواست حقوقی مطرح نمایید

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه و....در خدمت شما هستیم
دادخواست حقوقی تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام و درود، حتما که می‌توانید اقداماتی انجام دهید، چراکه پدر شما بعنوان یکی از ورثه می‌تواند عملا ابطال آن تقسیم نامه را بخواهد چراکه بعنوان یکی از ورثه ها تازمانیکه امضای آن پای برگه نباشه یعنی عملا هیچ تقسیم نامه ای تنظیم نشده، واما از طرف شما خواهران نیز بله، چرا که بحث بالغ و نابالغ بودن از نظر اهلیت متعاهدین حائز اهمیت بوده بنحوی که از شرایط وجودی آن عقد بوده و اگر اهلیت نداشته باشند آن عقد محقق نشده
لکن از این کلی گویی بپرهیزیم و بهتر است از مشاوره دقیق تری بهره ببرید تا مطمئن اقدام نمایید و بهتر است حتما از مشاوره تلفنی و یا آنلاین با من یا یکی از همکاران بنیاد بهره جسته چرا که مستندات و دلایل و آن تقسیم نامه و بسیاری مسائل دیگر ، را بعد از ثبت تقاضای مشاوره، بارگزاری نمایید ، چراکه هر کلمه ای در حقوق، بار حقوقی داشته و در تبیین سهم الارث بسیار مهم، لذا مطالعه جمیع موارد را ضروری میدانم

این امکان وجود دارد اگر موارد یاد شده قابل اثبات باشند و همچنین پدر نیز بعنوان مدعی دادخواست ثبت نمایند

باسلام دادخواست حقوقی مطرح نمایید