آیا با وجود شاهد و سوگند میشه ثابت کرد که زوجه تمکین خاص کرده و حق حبسش را ساقط کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۸۵ #51567923

سلام بنده با خانمم ۲ الی ۳ بار رابطه داشتم و مطمئنم دخول کامل حداقل یکبار صورت گرفته ولی بدلیل حلقوی بودن و نبود پرده بکارت و گذشت یکسال از تاریخ رابطه پزشک قانونی اعلام کرده که هیچ گونه آثاری از رابطه و دخول نیست. و زوجه داره از حق حبس استفاده میکنه.
همچنین درزمان اجرای صیغه عقد بنده از عاقد خواستم که ثبت کنه تا زوجه از حق حبس استفاده نکند حتی زوجه هم قبول کرد.ولی گفت برین دفترخونه اونجا برگه ثبتی بگیرین ولی خانمم بعد از عقد زد زیرش و نیومد. اگر شاهد ببرم در این خصوص تاثیری داره؟ ایا شامل تدلیس و فریب در ازدواج میشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک از بین رفتن حق حبس دخول است نه ازاله بکارت زیرا در پرده های بکارت ارتجاعی حتی با دخول پارگی در بکارت صورت نمی گیرد ولی زن مدخوله محسوب می شود. آیا اگر زنی که پرده بکارتش ارتجاعی است و دخول انجام شده و حامله هم شده باشد در جمع زنها بگوید دوشیزه هستم موجبات تعجب و خنده و تمسخر زنها را فراهم نمی کند؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

درود فراوان
میتوانید مجدد درخواست معاینه مجدد توسط پزشکی قانونی جهت احراز دخول نمایید . در خصوص اسقاط حق حبس شهود تاثیری در آن ندارند .

با سلام از قاضی درخواست کنید تا زوجه را برای احراز دخول به پزشکی قانونی معرفی کند

سلام تا زمانی که ازاله بکارت ثابت نشه زن می تونه از حق حبس خودش استفاده کنه