آیا بانک می تواند برای من حکم جلب بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۷۵ #51565531

در سال ۹۵ از بانک ملت وامی به مبلغ ۱۳ میلیون تومان دریافت نمودم و دو ضامن یکی کارمند بازنشسته و یکی کاسب دارم که اوایل اقساط را پرداخت میکردم بعد به علت عدم توانایی در پرداخت دوباره بانک تقسیط نمود هم اکنون ۶ ماه است که اقساط را پرداخت نکرده ام و وام به دایره اجراییات بانک و نزد وکیل بانک می باشد
آیا بانک می تواند برای من حکم جلب بگیرد یا مطالباتش را از ضامن کسر می کند من هیچ چیز ثبتی هم به نام خودم ندارم و خانه دارم

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بانک می‌تواند هم نسبت به شما هم نسبت به سایر ضامنین اقدام نماید
در صورتی که شما درخواست اعسار ننمایید و بنا شود کل مبلغ به صورت یکجا پرداخت شود ابتدا به ضامنین مراجعه خواهد شد و مطالبه از آنها صورت خواهد گرفت
در مراجعه ضامنین به شما جهت وصول مطالبات خود در صورتی که قادر به دریافت پرداخت وجه نباشید اگر مالی از شما شناسایی شود همان مال توقیف خواهد شد

سلام
بانک هم نسبت به شما و هم نسبت ضامنین و وثایق احتمالی موجود امکان اقدام دارد

سلام، بانک ابتدا به روشی در صدد دریافت وجه هست و جلب شما آخرین تصمیم بانک خواهد بود لذا نگران نباشید

سلام و درود
سی روز پس از ابلاغ اجراییه فرصت دارید تا تقاضای اعسار بدهید، با تقدیم دادخواست اعسار اخذ حکم جلب منتفی میشود و مبتنی بر دادنامه اعسار بدهی خود را به بانک بازپرداخت میکنید.
موفق باشید.