میتونه بدون اذن پدر به کشورهایی که ویزا نیاز ندارن مهاجرت کنه یا پدر حق داره که ممنوع الخروجش کنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۱ #51513783

سلام وقتتون بخیر... ببخشید میخواستم بدونم در صورت طلاق پدر و مادر، مادر با توجه به اینکه پدر مشکل اعصاب و روان داره میتونه حق حضانت دختر هجده سالشون رو بگیره؟ در صورت گرفتن حضانت توسط مادر، پدر تا چه حد میتونن توی تایین محل کار و محل تحصیل و رشته تحصیلی دختر خانم دخالت کنن؟ اگه دختر خانم پاسپورت داشته باشه میتونه بدون اذن پدر به کشورهایی که ویزا نیاز ندارن مهاجرت کنه یا پدر حق داره که ممنوع الخروجش کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تواند مستقل زندگی نماید

بادرودوسلام شخص هجده ساله ازدایره حضانت خارج شده.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر دختر سن ۱۸ سال را گذرانده باشد می تواند از اداره امور خارجی یا پلیس +۱۰ گذر امه بگیرد و تا زمانی که ازدواج نکرده و مجرد است نیازی به اجازه پدر ندارد و پدر هم نمی تواند ممنوع الخروج کند

با سلام و ادب
نمیتوانند مانع خروج شما ازکشور شوند.

شخص ۱۸ ساله تحت حضانت نمی باشد و نیاز به اذن و تصمیم گیری کسی نمی باشد لذا ازادانه می تواندد تصمیم گیری کنند

مگر اینکه شخص ۱۸ ساله سفیه مجنون و یا محجور باشد که در این فرض قیومت و ولایت اینجا لحاظ می گردد

فرد ۱۸ سال از قانون حضانت خارج و به اذن ولی یا پدر و مادر به غیر از ازدواج نیازی ندارد

شخص ۱۸ساله از دایره حضانت خارج گردیده است

با سلام، دختر شما ۱۸ سال است و می تواند مستقل تصمیم بگیرید