برای اعسار از مهریه چه مدارکی لازم داره باتوجه به اینکه بنده شاغل هم نیستم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۰ #51507173

سلام و خسته نباشید.
میخاستم بدونم برای اعسار از مهریه چه مدارکی لازم داره با توجه به اینکه بنده شاغل هم نیستم؟ سوال بعدی آیا بنده از هزینه نیم عشر دولتی نیز می توانم اعسار بدهم؟
تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با تنظیم استشهادیه در این خصوص که فرم خام آن را می توانید از دفاتر خدمات قضایی بخواهید ، امکان اثبات اعسار شما وجود دارد . در خصوص نیم عشر اعسار پذیرفته نمی شود

سلام
دادنامه قطعی _استشهادیه _فرم لیست اموال و دارایی . .

شهادت شهود و ارائه پرینت حساب و عدم وجود خودرو یا املاک بنام شما و تقاضای استعلام در این خصوص. درمورد نیم عشر نمیتوانید اعسار دهید

با سلام
عدم توانایی مالی را میتوانید با شهادت شهود اثبات وحکم اعطار بگیرید

با دو شاهد مرد می توانید اعسار خود را به اثبات برسانید

باسلام بعدازاینکه دادنامه قطعی شده به همراه دادخواست اعسار وتقسیط دادنامه و استشهادیه محلی که به امضای حداقل ۲نفر برسه به همرا مستنداتی از دراز میزان درآمد خودارائه دهید ضمن اینکه فرمی در خدمات قضایی داده خواهد شدکه که لیست کلیه اموال منقول وغیر منقول وحسابهای بانکی خوددرا در آن قید خواهیدکرد

درود
شهادت شهود لازم است. خیر در خصوص نیم عشر اعسار پذیرفته نمی شود.