عنوان سند محضری چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۶ #51495531

سلام...
پدر بزرگ من در محضر سندی رو تنظیم و امضا کرده...با این متن که #اینجانب اقای x بعلت بیماری و کهولت سن قادر به دامداری نمیباشم سهم عرفی خود را از مرتع و مزرعه پلاک ۴۱۲ انارستان را به اقای y واگذار میکنم و هیچگونه ادعایی ندارم#
سوال من اینه که به این سند چه عنوانی بدیم؟
وکالت هست یا رضایتنامه یا چیز دیگری....
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تواند در قالب هبه یا صلح اقدام شود البته اقرار نامه هم می توان تنظیم نمود

با سلام و درود این واگذاری و انتقال مال هست که میتواند اگر در قبال مالی از,طرف باشد بیع هست اگر بخشش به طرف مقابل باشد هبه است یا صلح باید قصد باطنی فرد مشخص شود و اینکه اگر صلح یا هبه است بلاعوض است یا با عوض این طور که به نظر میرسد بیشتربه صلح میخورد هر چند که اقرار نامه هم محسوب میشود

با درود
نمی‌توان گفت چیست، زیرا قصد طرفین ملاک است

العقود تابعه للقصود.

درود
به ظاهر اقرارنامه می باشد.

سلام و درود، در این مورد باید قصد طرفین از این قرارداد احراز گردد و ظاهر امر علاوه بر اقرارنامه به نظر یک وکالت تام در امور اموال می باشد؛ آرزوی بهروزی.

با سلام و احترام میتوان اقرار نامه هم محسوب کرد و اگر قرار داد دیگری مابین طرفین نباشد مفهوم کلمه ی واگذاری زیاد هست باید قصد طرفین از واگذاری معلوم شود که هبه است یا صلح یا بیع و یا چیز دیگری .... و نمی توان عنوان کرد که این مفهوم را داشته و بابت اثبات آن دلایل دیگری نیز لازم می باشد موفق و پیروز باشید بات احترام - صلاح الدین عالمی