استعفا از مدیر عاملی و خروج از شرکت مسئولیت محدود چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۷۴۱ #51466

با سلام
مدیر عامل و عضو هیات مدیره و 12 درصد سهامدار در شرکت مسیولیت محدود هستم .در تاریخ اسفند 94 نامه کتبی استعفا به هیات مدیره تقدیم کردم ولیکن فقط شفاهی و طی یک ایمیل با درخواست بنده موافت شده و هیج صورتجلسه تغییرات ارسال نشده برای ثبت شرکتها و انجام تغییرات و معرفی مدیر عامل جدید. در فروردین 95 اظهارنامه جهت هیات مدیره ارسال کردم و تا اکنون نیز چیزی دریافت نکردم فقط از طریق ایمیل یکی از سهامداران پاسخ داده شده با استعقا شما موافقت شده و شما بایستی هر چه سریعتر اموال شرکت و مدارک مالی را تحویل دهید در صورتیکه هیچ صورتجلسهای ارسال نشده؟؟؟ مجددا در خرداد 95 اظهارنامه ای مبنی بر ارسال اصل صورتجلسات تغییرات جهت هیات مدیره ارسال کردم .ولی همچنان بدون پاسخ؟؟
لطفا زاهنمایی بفرمایید با این اوصاف چه کاری باید انجام دهم که سریعتر از این شرکت خارج شوم و آیا این که بدون صورتجلسات تغییرات و معرفی مدیر عامل جدید من را اجبار به تحویل اموال و اسناد مالی شرکت می نمایند قانونی هست؟؟ چرا که تا زمانی که نام بنده بعنوان سهامدار و مدیر عامل و عضو هیات مدیره در شرکت هست اداره مالیات دارایی و......همگی بنده را میشناسند و ایا همچنان مسدولیت ارائه اظهارنامه های مالیاتی و بحثهای این قبیل با من هست؟؟؟
صمیمانه خواستار راهنمایی هستم
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی تغییر اعضای شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خدماتی در این خصوص انجام نمیدهیم. برای اطلاعات در این خصوص میتوانید به قسمت ثبت شرکت مسئولیت محدود مراجعه نمائید.