با توجه به زندانی بودن ایشان برای درخواست الزام به تنظیم سند باید به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۰ #51451625

باسلام سه سال پیش خودرویی به طور معاوضه با خودروی دیگر معامله کردم و قولنامه دستی نوشته شد اما بعد از آن طرف مقابل برای تعویض پلاک و تنظیم سند در دفترخانه حاضر نشد و الان بعد از سه سال فهمیدم که ایشان زندان هستن
لازم به ذکر است خودرویی که من از ایشان گرفتم سند بنام خودشان اسن اما خودرویی که من ایشان دادم وکالت فروش دارم و پلاک بنام خودم نیست و الان خودرو پارکینک است
لطفا راهنمایی کنید ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک علیه طرف مقابل مطرح نمایید

سلام
بایستی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک تقدیم نمایید. بدین منظور به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه نموده و با اعلام شماره ملی فروشنده، با توجه به این که وی زندانی بوده و قاعدتا در سامانه ثنا ثبت نام شده، مراتب از طریق الکترونیک به وی ابلاغ خواهد شد.

سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به ارائه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید