آیا بدلیل ناچیز بودن بهای مالی که به عنوان مهر برام تعیین کردن می تونم درخواست مهر المثل بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۵ #51414939

مهریه ی من یک جلد قران به بهای ۵ هزار تومان نوشته شده.
آیا بدلیل ناچیز بودن بهای مالی که به عنوان مهر برام تعیین کردن می تونم درخواست مهر المثل بدم؟
در ضمن این مسئله باعث سو استفاده شوهرم از من شده که با من بدرفتاری میکنه و کتک میزنه و در صورت هر گونه اعتراضی قرآن رو به صورتم پرت میکنه میگه اینم مهریه برو‌ از خونه ی من بیرون اگه راضی نیستی.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه مهریه شما همان است که در سند ازدواجتان ذکر شده است و شما در زمان خطبه عقد با اراده خویش آنرا قبول نمودید .

مهرالمثل زمانی است که زوجه مهریه نداشته باشد

سلام مهریه شما به نرخ سال قبل از مطالبه محاسبه و قابل دریافت از شوهر می باشد .

متاسفانه امکان گرفتن مهرالمثل برای شما وجود ندارد. آن پنج هزار تومان مهریه شما نیز به نرخ روز محاسبه می گردد. در صورت عسر و حرج می توانید دادخواست طلاق بدهید ولی مهر همان است که در عقد آمده. انشا الله با هم بسازید و اختلافات شما حل گردد و شاهد ناراحتی شما نباشیم.