پدرم تهدید به شکایت از دادگاه کرده؛ من در این موقعیت باید چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۲۴ #51404693

سلام، خانم مجرد ۳۰ ساله هستم که در منزل پدر زندگی میکنم.پدر و مادر در حال متارکه هستند و پدرم همیشه دچار علائم روانی بوده ولی هیچگاه قبول نمیکرد و دائما در منزل پرخاش و توهین و تهمت و بدرفتاری با همه داشت. حال از طریق اشنایان مطلع شدم که پدرم به بهزیستی مراجعه کرده و خواهان تشکیل پرونده به دلیل بیماری روانی برای من شده! و گفته باید در مراکز مراقبت از بیماریهای مزمن زندگی کنم در حالیکه هیچوقت هیچگونه سابقه بیماری روانی و مراجعه به پزشک یا رفتار غیرطبیعی نداشته ام و ظاهرا بهزیستی همکاری نکرده و پدرم تهدید به شکایت از دادگاه کرده! من در این موقعیت باید چه اقدامی کنم؟ چون نسبت دادن بیماری روانی به من کاملا دروغ و ساختگی است. اصلا پدر چنین اجازه و امکانی دارد که نسبت به تشکیل پرونده های روانی برای فرزند اقدام کند؟ لطفا راهنمایی کنید،ممنونم

مشاوره حقوقی تهدید
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدعی باید با دلیل ادعای خود را اثبات کند....

باسلام. باتوجه به اینکه شما سابقه بیماری اعصاب وروان ندارید جای نگرانی نیست

سلام.مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات کند....

سلام وقت بخیر
با توجه به مطالبی که مطرح نمودید میبایست بتوانید ادله ی قانونی در این خصوص ارائه نمایید.

سلام با توجه به توضییحات ایشان باید برای اثبات ادعای خود ادله کافی ارائه نمایند

با سلام با برداشت از گفته های شما ک سابقه بیگاری اعصاب و روان ندارید جای نگرانی نیست چون ایشان باید ادعای خود را ثابت کند

با سلام
مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد و جای نگرانی نیست.

موفق باشید