رای قطعی تجدیدنظر صادر شده میشه به مرجع دیگری اعتراض کنم نسبت به رای تجدیدنظر؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۲۷ #51401659

با سلام خدمت شما
بنده در دادگاه بدوی به جرم ترک انفاق تبرئه شدم اما همسرم اعتراض زد و پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال شد . اکنون بر خلاف رای دادگاه بدوی بنده جریمه شده وملبغ شش میلیون تومان بدل از حبس جریمه شده ام . اول این که مگر قبل از این که رای صادر بشه نیاید تبادل لوایح انجام بشه چون انجام نشده . ثانیا از بنده به خاطر پرداخت نکردن پنج ماه نفقه شش میلیون جریمه صادر شده که بنده سه ما از پنج ماه رو پرداخت کردم و تقریبا دو ماه حساب بنده مسدود بود که دادگاه اینها رو در نظر نگرفته . حال که رای قطعی تجدیدنظر صادر شده میشه به مرجع دیگری اعتراض کنم نسبت به رای تجدیدنظر یا نه ؟ در حقم ظلم شده لطفا کمکم کنید . ممنون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از قطعی شدن رای تنها راه اعتراض به آن اعاده دادرسی است که مانع اجرا حکم هم نخواهد شد

اعتراض به رای قطعی فقط با درخواست اعاده دادرسی قابل تصور بوده که تحت شرایط خاص و وجود جهات مذکور در قانون امکانپذیر خواهد بود.

از رای قطعی فقط اعاده دادرسی ممکن است.

در صورت وجود جهات اعاده دادرسی، امکان اعاده دادرسی وجود دارد.

در صورت وجود ایکی از شرایط ماده ۴۷۷ قانون ایین دادرسی کیفری را دارید می توانید اعاده دادرسی کنید.

امکان اعتراض به رای قطعی وجود نداره مگر اعاده دادرسی

امکان اعتراض مجدد نیست مگر در شرایطی بتوانید اعاده دادرسی نمایید