پرداخت دیه مگر یوم ادا نیست و به نرخ جدید نباید پرداخت شود دادگاه دیر اقدام به واریز نموده است تقصیر من چیست؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۲۶ #51352711

با سلام
برای تصادف دخترم که عابر پیاده بوده رای صادر شد و در تاریخ ۱۲/۲۴ در بیمه ایران پرونده تشکیل شد و العان که ۱۴۰۰/۱/۱۵ میباشد دیه پرداخت نشده است با پیگیری من از بیمه اعلام نمودند دیه را تاریخ ۱۲/۲۶ به حساب دادگستری واریز نموده اند وبا نرخ قدیم پرداخت نموده اند تاریخ ۱۴۰۰/۱/۹ فیش واریزی را به دادگستری ارایه دادند ولی دادگاه هیچگونه اقدامی برای پرداخت انجام نداده است تا تاریخ ۱۴۰۰/۱/۱۵ به من ابلاغ نمودند که به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شماره حساب را اعلام نمایم

با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب توضیحات دیه در همان سال پرداخت شده است و شما باید در اجرای احکام پیگری می گردید .

پرداخت دیه به صندوق دادگستری( بعنوان نماینده شاکی) زمان پرداخت می باشد و به نرخ همان سال محاسبه می شود.

سلام ودرود بنظر می رسد دیه واریز شده و محاسبه در زمان واریز یا بعبارتی یوم الادا صورت گرفته است

باسلام پرداخت توسط بیمه به درستی انجام گردیده ممکن است شماره حساب دیر به اجرای احکام ارائه داده اید النهایه بایستی از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری نمایید‌.

با سلام
پرداخت بیمه به نرخ سال پیش قانونی بوده و قابل اعتراض نیست و چون شما پرونده اجرائی نداشتید ابلاغ دیر انجام شده است

روال اداری طی شده و اگر شما دلایل و مستنداتی دال بر قصور در اجرای روال اداری طی شده دارید به اجرای احکام و حفاظت اطلاعات دادگستری مراجعه نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید صحیح می باشد و دیه را سال گذشته به حساب دادگستری وریز نموده اید و نسبت به بیمه نمی توانید به نرخ روز ادعا داشته باشید .