گذرنامه مخدوش ام نیست چه کار باید کنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۰ #51349797

با سلام و احترام . من در مدتی که در ترکیه بودم گذرنامه ام مخدوش شد؛ پس از مراجعه به سفارت ایران گذرنامه مخدوش خود را تحویل سفارت داده و در آنجا ضبط شد و گذارنامه جدید دریافت کردم.بعد از ورود به ایران به من گفته شد برای تایین تکلیف گذرنامه به اداره گذرنامه مراجعه کنم. به اداره گذرنامه تهران مراجعه کردم در آنجا با توجه به اینکه اینجانب مشهد ساکن هستم درخواست کردم که برای طی مراحل قانونی و دادگاه و... به مشهد ارجاع داده شوم. گذرنامه مخدوش اینجانب به همراه یک نامه دیگر در یک پاکت مهر و موم شد و به اینجانب تحویل داده شد تا به اداره گذرنامه مشهد تحویل دهم برای طی مراحل. پس از تحویل مدارک به مشهد (در سال ۱۳۹۶ )دچار مشکلاتی شدم و دیگر مراحل گذرنامه را رها کردم. اکنون پس از گذشت ۴ سال. در سال ۱۴۰۰ که برای ادامه روند به اداره گذرنامه مشهد مراجعه کردم اعلام میکنند که گذرنامه مخدوش شما اینجا نیست. پس از مراجعت مجدد به تهران توانستم آن نامه و شماره نامه ای که به همراه گذرنامه بود را پیدا کنم.و مجدد به مشهد مراجعه کردم. آنها باز تکرار میکنند که گذرنامه مخدوش اینجا نیست و هیچ چیز اینجا نیست.و هیچ گونه راهنمایی نمیکنند.

اداره گذرنامه مشهد رفتن از بایگانی پرونده رو آوردن ولی گذرنامه مخدوش توی پرونده نبود. میگن اصلا تحویل ما ندادی( صد در صد یادمه ۴ سال پیش گذرنامه رو تحویل اینا دادم اما فعلا نیست و نمیشه هم ثابت کرد که تحویل دادیم).از طرفی اداره گذرنامه تهران از من انگشت و امضا گرفتن و گذرنامه مخدوش رو تحویل دادن و هم اکنون اون امضا رو دارن. به مشهد میگیم اعلام کنید گذرنامه مخدوش گم شده. میگن نمیشه اعلام کنیم گم شده.
میگیم پس من چه کنیم؟ میگن باید گذرنامه مخدوش تحویل ما داده بشه تا ما ارجاع بدیم به دادگاه و دادگاه حکم بده و شما ببرید تهران و....

میگم حالا ک گذرنامه مخدوش ام نیستش چه کار باید کنیم؟ هیچ جوابی نمیدن.اصلا نمیدونن.و هیچی نمیگن . واقعا موندم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال تکراری می باشد.

سلام وقت بخیر
سوال شما تکراری میباشد

بادرودوسلام سوال شما تکراری می باشد.

سوال تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است.

با سلام
با تکرار سوالات پاسخ تفاوت نمی کند

با درود سوال تکراری است

درود
سوال تکراری است لطفا از پرسش سوالات یکسان خودداری نمایید