من میتونم از طریق دادگاه این مبلغ ۱۱تومن رو فعلا پس بگیرم بقیش بمونه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۲ #51339199

سلام و درود خدمت وکلای عزیز
من از کسی (کارمند هست) شکایت کردم بابت کسر موجودی چک در واقع چک ش رو برگشتم زدم (مبلغ چک ۲۰میلیون تومن)... از طرف اجرای احکام دو تا از حساب بانکیشو مسدود کردم که یکیش مربوط میشه به حساب حقوقش جمع پول مسدود شده ۱۱تومن هستش
سوالی که دارم اینه من میتونم از طریق دادگاه این مبلغ ۱۱تومن رو فعلا پس بگیرم بقیش بمونه تا وقتی حقوق میریزن تو کارتش یا همشو باید یکجا پس بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
مشخص نکردید رای قطعی صادر شده و بعد به اجرای احکان رفته یا صرفا برای تامین خواسته بوده.
اگر رای قطعی صادر شده و بعد از طریق اجرای احکام توقیف شده بله کتبا درخواستتون را تقدیم کنید تا مبلغ ۱۱ تومن را وصول کنند.اگر تامین خواسته بوده امکان ندارد الان شما درخواست کنید.باید رای قطعی صادر شود.
موفق باشید

سلام
اگر توقیف حساب ها و پول ۱۱ میلیون تومان در اجرای قرار تامین خواسته باشد امکان اینکه شما الان آن را بگیرید وجود ندارد
ولی اگر حکم محکومیت طرف شما صادر و قطعی شده و سپس اجرائیه هم صادر شده باشد شما می توانید مبلغ ۱۱ میلیون تومان مذکور را وصول کنید
و بقیه را نیز پس از اینکه اجرا از محکوم علیه گرفت شما آن را از اجرای احکام وصول کنید.

با سلام
با درخواست کتبی و از اجرای احکام ، جهت وصول مبلغ یاد شده اقدام نمایید

باسلام درخواست کنید اجرای احکام نامه میزنه به بانک ودروجه شما پرداخت میشه

با سلام
موجودی رو میتونید دریافت کنید و به همون اندازه از مبلغ چک کم میشه

بله در حال حاضر هرمبلغی که در حساب ایشان موجود باشد را برداشت میکنید و برای کسری موجودی مجددا اقدام فرمایید

باسلام واحترام میتوانید مبلغ موجود را دریافت ونسبت به کسرموجودی اقدام نمایید