کوچک کردن سن چه شرایط قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۱ #51335586

ایا ماه تولد هم در کوچک کردن سن تغییر میکنه چون من فقط سالشو میخام کوچک کنم ولی ماه تولدم همون باشه

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام انجام این کار وکاهش سن بسیار دشوار مگر باداشتن ادله ومدارک متقن ومستندات محکمه پسند تا انجام بشود و ربطی به ماه ندارد

سلام
کاهش سن با دارا بودن شرایط مقرر قانونی قابل انجام است اما به ماه تولد ارتباطی ندارد

سلام
موضوع بستگی به درخواست متقاضی دارد

سلام،بستگی به ادله مثبته از جمله نظریه کمیسیون پزشکی قانونی،استشهادیه و...دارد.

سلام تغییر و کاهش سن به دلیل تزلزل در اسناد تجاری قابل پذیرش نخواهد بود مگر اینکه دلیل قوی و محکم پسندی مبنی بر کاهش سن ارائه نمایید از جمله اینکه شناسنامه فرزند اول که فوت شده است را برای شما در نظر گرفته باشند

سلام، کاهش سن نیازمند ادله قوی است.

درود امکانش کم است مگر مستندات قوی ومستدل ضمیمه ی دادخواست شود