آیا با استناد به خیارات میتوانم معامله ی خودرو را فسخ نمایم و وجه خود را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #51315082

سه هفته پیش ماشین خریدم، و بدون هیچ تحقیقی همان موقع پول را دادم و ماشین را آوردم، ۲ تومنش هم موند برای سند، از روز اول تا الان ۵ یا ۶ میلیون خرجش کردم، فروشنده هم زیر بار نمیرود تازه بیمه هم گفت داره ولی دروغ گفته بود، نداشته.
باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: بستگی به مبایعه نامه و موارد ذکر شده در آن دارد . چون معمولا بنگاهها کافه خیارات را از طرفین ساقط میکنن . و در مورد بیمه اگر کتبا در مبایعه نامه اشاره شده که بیمه دارد و مدت زمان بیمه نامه نوشته نشده باشه . خب بالقاعده به مقصود رسیدن حضرتعالی از نظر بنده براساس قوانین بعید بنظر میرسد . اما شاید با جلب نظر کارشناس و تامین دلیل با عنوان غبن فاحش به نتیجه برسید زیرا غبن فاحش ولو به اسقاط همچنان میتواند قابل رسیدگی باشد .

سلام- چنانچه در قرارداد شرط فسخ را ذکر کرده باشید می توانید معامله را فسخ نمائید در غیر اینصورت خیر.