آیا قاضی میتواند دستور ارائه فیش حقوقی را نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۵۳ #51290424

آیا برای پرداخت نفقه یا مهریه قاضی میتواند الزام به آوردن فیش حقوقی فرد شاغل در بخش خصوصی نماید؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر الزامی وجود ندارد بلکه طرفین به اختیار خودشان میتوانند جهت اثبات ادعا ارائه دهند

سلام
چنین اقدامی از سوی دادگاه در واقع مصداق تحصیل دلیل است و تخلف محسوب میشود

خیر. هیچ یک از طرفین را الزام به آوردن سند خاصی نمیکند. دادگاه صرفا با دلایل موجود در پرونده که طرفین ارائه داده اند در خصوص موضوع مطروحه رسیدگی میکند.

پرداخت نفقه یامهریه ارتباطی به الزام فیش حقوقی ندارد . مگر حکم غیابی باشد

الزامی در کار نیست و ارائه مدارک و دلایل برای اثبات ادعا است و در صورت عدم ارائه ممکن است به ضرر خودتان حکم صادر شود .

با سلام در دعاوی حقوقی دادگاه اصحاب دعوا را ملزم و مجبور به ارایه مستندات و مدارک نمیکند و ارایه اسناد و مدارک به صلاحدید اصحاب دعوی برای اثبات و یا رد ادعای طرف مقابل کاربرد دارد و چنانچه مستندات را ارایه ندهند دادگاه با مدارک و مستندات موجود در پرونده اتخاذ تصمیم خواهد کرد.