صلح نامه ارث همچنان اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۰ #51287086

سلام خدمت وکلای عزیز...
بعد از فوت مادربزرگ، صلح نامه ای دست نویس بین وراث و با حضور یک شاهد نوشته شده است
حال بعد از گذشت مدتی یکی از وراث این صلح نامه را نمیپذیرد...
خواستم بدونم صلح نامه به قوت خودش پابرجاست یا نه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صلح نامه باید به صورت رسمی منعقد شده باشد و در غیر اینصورت طبق مفاد ماده ۴۸ قانون ثبت صلح نامه پذیرفته نیست

بایستی صلحنامه بررسی شود تا اعتبار آن مشخص گردد .

 عقد صلح باید رسمی باشد . واگر نوشته ای غیر رسمی باشد اول باید اصالت وصحت آن به اثبات برسد و در آن صورت می توان به استناد آن مدعی گردد

با سلام صلح نامه تنظیمی در خارج ازدادگاه است و سند عادی است و مورد قبول است لیکن هرکسی میتواند ادعا کند و نپذیرد در این صورت باید سند را انکار نماید و یا اظهار تردید کند در این صورت باید اثبات نماید

با عرض سلام و احترام؛ در فرض سوال ضمن توجه به مواد ۷۶۰ تا ۷۶۴ قانون مدنی، این نکته را مد نظر داشت که در صورتی که اثبات صلح خواسته دعوی قرار گیرد با یک شاهد مرد و سوگند مفاد آن قابل اثبات خواهد بود.