میتوانم به رای عدم سازش اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۴۳ #51266557

سلام
بنده به همسرم در دفترخانه رسمی وکالت طلاق از طرف خودم دادم و او هم طی یک سندی جدا تمام حق و حقوق و مهریه و نفقه و... را بخشید سوال ۱. درصورتی که همسرم برای طلاق در دادگاه اقدام کند و گواهی عدم سازش دریافت کند بنده میتوانم به رای عدم سازش اعتراض کنم ( یا اینکه رای غیابی صادر میشود)؟
۲.احتمال دارد همسرم بعد از طلاق، با وجود اقرارنامه ای که در آن تمام حق و حقوق خود را
بخشیده دوباره درخواست مهریه نفقه و... را بکند؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رجوع ممکن نیست و رای غیابی نبوده است

بادرودوسلام قابل رجوع نمی باشد.

با احترام اگر وکالت در طلاق داده اید رای غیابی نیست.

درود برشما
دوست عزیز:۱- رای غیابی نیست اما اگر تجدیدنظرخواهی ساقط شده باشد عملا امکان اعتراض ندارید
۲- خیر امکان رجوع را نخواهد داشت

وکالت در طلاق بدون عزل تنظیم میشود و نمیتوانید نسبت به رای صادره اعتراض کنید و همسرتان هم در صورت اجرای صیغه طلاق نمی‌تواند به مهریه و نفقه رجوع کند.

بتا سلام امکان رجوع نمی باشد

سلام.وقتی ابراء کردند حق رجوع از ابراء ندارند ورای غیابی زمانی است وکالت در طلاق نباشد وقتی وکالت در طلاق دادید رای غیابی نیست .