بابت کلاه برداری در تلگرام میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۶ #51253533

سلام وقت بخیر ببخشید از اینکه مزاحم وقت شما میشم
--------------- هستم ۲۸ سالمی اتباع خارجی اهل افغانستانم
برام یی مشکلی پیش آمده بود خاستم با شما در جریان بذارم -------------
بنده دنبال ازدواج موقت یا داعمی بود بعداز جستجو وارد کانال های تلگرام شدم از یکی از کانالهای در رابطه به ازدواج موقت فعالیت داشتن به اسمی ،صیغه ازدواج موقت دو همدم، با مدیر محترم این کانال که اسم شون------------
‏‪----------------‬‏ این هم شماره آغایی------
در رابطه به ازدواج موقت هفتگی صحبت کردم برام یی کیس فرستادن ، که حق مهریه ۱ میلیون بود و حق مشاوره ۱۰۰ تومان . پول به حساب ایشون فرستادم بعدا برام یی فروم فرستاد ازم درخواست کرد که باید بخاطر امینت خانم یا دو طرف ۵ میلیون پرداخت کنم بعدی دو ساعت پول دوباره به حسابم برگشت میخوره . چون پولی زیادی نداشتم قرار شد دو نیم میلیون تومان فرستادم الان هم شماره ام را مسدود کردن و به تلگرام نیز جوابی برام نمی ده .
خواستم در این زمینه برام کمک کنید ممنون میشم چون مثل من هزار ها انسان دیگه هم گرفتار دام اینها هستن ممنونم از خدمات ارزشمند شما موفق باشد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
به اتهام کلاهبرداری (سنتی ،غیراینترنتی) از صاحب شماره کارت ها و هم چنین کانال مربوطه شکایت کنید.

سلام وقت بخیر میتوانید بابت کانال دعوای کلاهبرداری اینترنتی اقامه کنبد و بابت واریزی که داشتید دادخواست مطالبه وجه به نام آن فردی که به حساب او واریز داشتید تنظیم نمایید.

سلام
شما امکان اقامه شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی را دارید و باید به استناد شماره تماس و حسابی که به ان وجه واریز کردید و تصویر پیامهای موجود اقدام کنید

درود
با توجه به پرینت پرداخت و درصورت وجود اسکرین شات و یا اکانت از طریق دفاتر خدمات قضای شکایتی مطرح نمایید

با سلام
در قالب شکواییه کلاهبرداری موضوع را پیگیری کنید
از طریق حساب بانکی مقصد امکان دستیابی به مرتکب وجود خواهد داشت