چطوری زمین پدریم که مال بنیاد هست رو بخرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۶ #51240033

سلام.
من سال ۱۳۷۱ هفتاد و یک متر از زمین پدرم رو از خودش خریدم و برادر و پدرم هم قولنامه ای رو در سال ۷۱ به همین منظور امضا کردن. اما دیگه در اون سال من سند نگرفتم و همینطور اون زمین موند.
اما الان برادرم فهمیده زمین مال بنیاده میگه که اون هفتاد متری هم که خریدی باید با من شریک بشی. ظاهرا خودش یه قولنامه سال ۸۹ از پدرم گرفته برای کل زمین. که امضای من هم توش هست. اما من امضا نکردم. و اثر انگشتمم نیست
من قولنامه سال هفتاد رو بردم بنیاد علوی و سه تا شاهد هم از همسایه ها اومدن و مدارک بنیاد علوی رو امضا کردن.
اما برادرم فهمید و رفت برای شاهد ها فحاشی کرد.
میخوام ببینم چطوری زمینی که در سال ۷۱ خریدم از پدرم رو از بنیاد بخرم تا بتونم سند بگیرم.
الان برادرم هم میتونه بره بنیاد و در مورد زمین ادعا بکنه؟
در نهایت بنیاد چه اقدامی انجام خواهد داد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح شکایت تحت عنوان اتهامی جعل وجود دارد.

با درود تحت عنوان جعل می‌توان طرح شکایت کرد

تحت عنوان جعل قابل شکایت است.

اگر قولنامه جعلی باشد و امصا یا اثر انگشت شما پای ان قولنامه نیست ،به این استناد شکایت کیفری تحت عنوان جعل کنید ،پس از اثبات ان قولنامه از اعتبار ساقط میشود