تجدید نظر زدم حکم قبلی تایید شد؛ چرا این حکم صادر شده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۵ #51230044

سلام
دوسال پیش گوشی رو تو سایت دیوار از کسی خریداری کردم و مبلغی بیعانه برای ایشون زدم که گوشی رو برام با پست ارسال نکردن و گوشیشونم تا یک ماه خاموش مردن و پولمم استرداد نکردن شکایت کردم که دادگاه حکم دادن که نباید براشون پول واریز می کردم و منع تعقیب براشون زدن.تجدید نظر زدم حکم قبلی تایید شد
آیا هنوز میشه کاری کرد و اینکه آیا اصلا کلاهبرداری صورت گرفته یا من اشتباه می کنم و چرا دادگاه همچین حکمی زده در صورتی مه عکس تمام پیام های تلگرامی و آگهی و سایر پیام های متنی رو به دادگاه ارائه کردم حتی ایشون رو احضار نکردن رو در رو بشیم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مردود شدن دعوای کیفری دادخواست استرداد وجه را تقدیم دادگاه کنید

باسلام به نظر بنده عنوان شکایت شما که کلاهبرداری بوده اشتباه بوده میتوانید دادخواست مطالبه وجه نماید

سلام و وقت بخیر .
معمولا در خرید های اینترنتی یا پرداخت کامل درب منزل هست یا پرداخت کامل هنگام سفارش . وقتی صحبت از بیعانه و ارسال پستی و پرداخت مابقی وجه بعد از دریافت میشود ریسک کلاهبرداری زیاد هست و باید بیشتر دقت کرد به این مسئله .
با توجه به توضیحات شما و ادعای این که اسکرین شات آگهی ، چت ها و واریز را دارید منطقا کلاهبرداری صورت گرفته ، منتها این که قاضی رای به عدم پیگیری دادند و در تجدید نظر نیز همان رای را تایید کرده اند شما دو راهکار دارید .
۱. می توانید با عنوان رای اشتباه از طرف قاضی تقاضای بررسی مجدد بکنید .
۲. می توانید از طریق دادخواست جدیدی تقاضای استرداد وجه بکنید .

سلام و درود، اگر چه رای منطقی به نظر نمی رسد اما توصیه می گردد دادخواست حقوقی مطالبه وجه ارایه دهید؛ آرزوی موفقیت.

دادخواست استرداد وجه طرح کنید

سلام
نظر دادسرا بر این بوده است که کلاهبرداری صورت نگرفته است . متاسفانه با وجود اینکه بسیاری از این اقدامات در واقع کلاهبرداری می باشد، شعب دادسرا بعد کفری برای آن تصور نمی کنند . راه دیگر شما مطالبه وجه از طریق دادگاه حقوقی است

درود
اگر رای قطعی است نمی توانید اعتراض کنید فقط در صورت وجود جهات اعاده دادرسی می توانید از این طریق اقدام کنید. فروشنده چون موجب فریب شما نشده و شما از روی سادگی مبلغ را واریز کرده اید کلاهبرداری منتفی است بهتر بود دادخواست مطالبه وجه می دادید.