آیا به دلیل ناشزه بودن همسرم اجرت المثل به ایشان تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۹۲ #51225927

با سلام من زوج هستم و با وجود حکم قطعی عدم تمکین و حکم ازدواج مجدد و به دلیل ناشزه بودن همسرم درخواست طلاق داده ام و تکلیف مهریه جهزیه نفقه فرزند و حضانت فرزند مشخص شده است و نظریه داوران هم اخذ شده است و پرونده به کارشناسی جهت اجرت المثل ارجاع شده است آیا به دلیل ناشزه بودن همسرم اجرت المثل به ایشان تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، با ناشزه بودن زن، نفقه به او تعلق نمی گیرد و این موضوع ارتباطی به اجرت المثل ایام زوجیت ندارد.

با سلام با توجه به اینکه طلاق از جانب شماست رویه دادگاه ها چنین است که در چنین مواردی اجرت المثل به زن تعلق بگیرد.

با سلام. به این دلیل که تقاضای طلاق از جانب شماست . اجرت المثل از طرف همسر شما قابل مطالبه است و به ایشان تعلق می گیرد.

بااحترام. بله قابل مطالبه است.

با سلام
معمولا در صورتی که مرد خواهان طلاق باشد رویه قضایی اینطور است که به زن اجرت المثل تعلق می گیرد.زوجه میتواند تقاضای اجرت المثل کند.

سلام
بله اجرت المثل قابل مطالبه است

با سلام
معمولا در صورتی که مرد خواهان طلاق باشد رویه قضایی اینطور است که به زن اجرت المثل تعلق می گیرد.