طلاق می خواهم؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۶۱۳ #51192155

من یک دختر ۱۸ سالم من نامزدم وقتی ۱۵ سالم بود نامزد کردم من الان دوستش ندارم و میخوام طلاق بگیرم چه مراحلی دارد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
طبق قانون حق طلاق با مرد می باشد مگر در عقدنامه حق طلاق به زوجه توکیل شده باشد، زوجه تنهامی تواندبه استناد تحقق شروط دوازده گانه عقدنامه تقاضای طلاق بدهد و یا اثبات عسر وحرج، اگر هیچ ادله ای ندارید تنها با طلاق توافقی می توانید اقدام کنید.

تنها راه شما طلاق توافقی است ،

حق طلاق با مرد است و شما نمی توانید تقاضای طلاق کنید.توافق با همسرتان برای جدایی بهترین راه است. اما ابزارهای قانونی وجود دارند که می توانید ایشان را تحت فشار قرار دهید تا موافقت نماید. نخست اینکه مهریه و نفقه خود را مطالبه نمایید. دیگر اینکه اگر باکره هستید با استفاده از حق حبس ملزم به تمکین نیستید. موفق باشید

سلام صرف دوست نداشتن ملاک برای طلاق نمیشه ولی برای طلاق توافقی میتوانید اقدام کنید ،ضمنا حق طلاق با مرد است که در صورت عدم توافق دلیل شما قانع کننده نمیشود

سلام
برای گرفتن طلاق باید دلیل موجه داشته باشید یا قانونا طبق سند نکاحیه اجازه طلاق داده شده باشد

سلام
ثبت نام برای وقت مشاوره طلاق در سایت،بعدا دادخواست تقدیم دادگاه می نمایید و در صورت اثبات شرایط عسروحرج (شرایط سخت و غیرقابل تحمل)خود به دادگاه ،حکم طلاق صادر میشود.

با احترام .باتوجه به این ادله طلاق گرفتن شما بسیار سخت میباشد