انحصار وراثت رو چطور انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۶۰ #51190376

سلام، بنده برای پیدا کردن برگه انحصار وراثت پدر بزرگم که ساله ۱۳۸۹ فوت شد به شورای حل اختلاف آخرین محل سکونت متوفی که منطقه ۱۱ تهران بود رفتم اما مدارکی اونجا وجود نداشت حتی منطقه ۱۲ و ۱۳ به شوارای حل اختلاف کل هم رفتم حتی اداره امور مالیات اما هیچ خبری نبود واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی برای گواهی انحصار وراثت مجدد اقدام کنید...

دوباره برای اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.

سلام از طریق دفتر خدمات

با درود مجدد از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی برای گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

با سلام مجدد برای اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

بادرودوسلام بدوا به دریافت گواهی انحصاروراثت اقدام نمایید.

با سلام
ابتدا برای اخذ گواهی حصر وراثت اقدام کنید