ایا میتواند پزشکی قانونی ثابت کند که من با فرد دیگری رابطه داشته ام؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۰۷ #51177681

باسلام و خسته نباشی خدمت شما من یه مدت طولانی شوهرم ما رو ترک کرده بود و درای حال من با یکی رابطه داشته ام الان درخواست طلاق و خیانت کرده است

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

با عنایت به انقضای زمان زیاد ا ز این موضوع امکان احراز این امر وجود ندارد

وقت بخیر اگر رابطه در گذشته نزدیک باشد قابل تشخیص است

در صورتی که زیر ۷۲ ساعت از رابطه گذشته باشد قابل اثبات است در غیر این صورت هرچه زمان بگذرد سخت تر میشود.

با احترام اگر رابطه در گذشته نزدیک باشد قابل تشخیص است

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه و....در خدمت شما هستیم
بسته به فاصله زمانی آخرین رابطه دارد.اگر مدت طولانی از آن گذشته باشد امکان تشخیص ضعیف می باشد.

سلام اگر رابطه در گذشته نزدیک باشد قابل تشخیص است

سلام وقت بخیر بستگی به مدت زمان سپری شده ازرابطه دارد