برای ۳۰۰سکه مهریه ،حداقل پیش قسط و اقساط پرداختی چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۳۸ #51168341

با سلام
با توجه به اینکه زوجه ۱۵۰ سکه از ۴۵۰ سکه خود را مطالبه کرده است و در حال گرفتن اقساط است
و زوج درخواست اعسارش پذیرفته شده و بابت ۱۵۰ سکه ۵ سکه پیش قسط و هر شش ماه یک سکه پرداخت می کنند
اگر زوج برای طلاق اقدام کند بابت ۳۰۰ سکه باقیمانده حداقل پیش قسط و اقساط پرداختی از طرف قاضی چقدر ممکنه باشد؟
و اینکه برای پیش قسط اگر زوج توان مالی نداشته باشد آیا امکان این وجود دارد که ملکی که دارد را بفروشد ؟ و اینکه با فروش ملک زوجه می‌تواند علیه وی شکایت فرار از دین مطرح کند یا خیر؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخی
تعیین میزان پیش قسط با قاضی است و مبلغ مشخصی وجود ندارد، اگر توان مالی برای پرداخت پیش قسط هم وجودندارد می توانید دادخواست اعسار ثبت نمایید. طبق رای وحدت رویه ۴۷۷ فروردین ۹۸ انتفال اموال بعد از حکم قطعی فرار از دین محسوب
می گردد.

سلام و وقت بخیر
تعیین میزان پیش قسط با قاضی است و مبلغ مشخصی وجود ندارد، اگر توان مالی برای پرداخت پیش قسط هم وجودندارد م یتوانید دادخواست اعسار ثبت نمایید. طبق رای وحدت رویه ۴۷۷ فروردین ۹۸ انتفال اموال بعد از حکم قطعی فرار از دین محسوب
می گردد.