این رضایت نامه با اینکه دستیه معتبره یا باید محضری باشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۶۸ #51161409

سلام چنانچه تمامی ورثه متوفی به احدی از وراث ایشان وکالت تام الاختیار برای تقسیم ترکه با شخص خارج از خانواده بدهند ( کسی که با متوفی شریک مال بوده) و این وارث به شخص دیگه ی برگه عادی بده من رضایت دارم تو از طرف من اینکارو انجام بدی اون رضایت نامه یا اختیار نامه معتبره یا اینکه باید تمامی ورثه این اجازه رو به اون شخص بدهند با فرض براینکه در وکالت تام اختیار حق توکیل به غیر وجود داشته باشه

باتشکر🙏

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مستندات شما بررسی شود

سلام
تفویض اختیارات وکالتنامه اولا منوط به مفاد وکالتنامه منعقده است و اگر وکیل منع شده باش امکان چنین اقدامی را ندارد
دوما تفویض اخهتیار زمانی معتبر است که در دفتر اسنادرسمی به عمل امده باشد

بهتر است متن وکالتنامه مورد بررسی قرار گیرد

اگر در وکالتنامه اذن در توکیل به غیر داده شده باشند صحیح است و در صورت سکوت نیازمند اذن تمام وراث است.

با درود. در اموال مشاعی موروثی جهت تقسیم ماترک و سایر انجام امورات باید کلیه وراث و سایر مالکین مشاعی شریک وراث ؛متفقا در دفتر اسناد رسمی وکالت در انجام امورات موردنظر بدهند و یا اگر وکالت از طرف وراث خودتون با حق توکیل بغیر دارین خودتون میتوانید از طرف وراث به غیر وکالت دهید.

سلام،چنانچه مفاد وکالت برگه ی عادی صحیح تنظیم شده باشد قانونا قابل استناد است‌.

با سلام باید تمامی وراث وکالت دهند