میشه این موضوع رو مطرح کرد که سرمایه از اونه و کار از من پس سود و زیان کار نصف بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۱ #51150171

سلام.خسته نباشید.ممنون که به پرسش بنده پاسخ میدید.
بنده در سنگفروشی پدرم کار میکنم که تو شهرستانه به جز خرید بقیه کارای سنگفروشی به عهده منه.ولی از لحاظ شراکتی فقط ۵٪ از فروش سهم بنده و حقوق ثابت یک میلیون تومانی.
اگه بخام بابت شراکت در سود و زیان موصوع رو با پدرم مطرح کنم بهترین راه حلی که از نظر حقوق تجارت پیشنهاد میدید چیه و اینکه میشه این موصوع رو مطرح کرد که سرمایه از اونه و کار از من پس سود و زیان کار نصف بشه؟
شاید گفتنش لزومی نداشته باشه ولی من الان کار سه نفر رو انجام میدم. حسابداری. فروشندگی یا کارگری و تمام امور مربوط به ادارات و طرح دعوای در خصوص مطالبه طلبهای سنگفروشی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید قرارداد به همین شرحی که عنوان کردید فی مابین خود و پدر منعقد کنید.
موفق باشید